Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Beyaz Show Yeniden Mi Başlayacak? Ne Zaman Başlayacak?

Beyaz Show yeniden başlayacağını onaylayan sunucu Beyazıt Öztürk, Nisan ayında çekimlere başlanacağını duyurdu. Yürüyüş yaparken yakalanan Öztürk, Beyaz Show’un tam tarihi ve sürprizlerini yakında açıklayacağını söyledi.

Beyaz Show’un ekranlara yeniden döneceği ile ilgili müjdeyi Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube programında söylemişti. Haberi doğrulayan sunucu Beyazıt Öztürk, çekimlerin Nisan ayında başlanacağını duyurdu.

“TAM TARİH VE SÜRPRİZLERİ AÇIKLAYACAĞIM”

Yürüyüş yaparken Aramızda Kalsın ekiplerine yakalanan Beyazıt Öztürk, “Her şey yolunda iyiyim. Yalnız olduğum için mutfakta iyiyim. Beyaz Show Nisan ayında başlayacak. Tam tarihi ve sürprizleri açıklayacağım” dedi.

ÖNCEKİ AÇIKLAMASI

Daha önce Beyaz Show ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi, ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz. İnsanlar sıkılmasın ‘Yine mi aynı şeyler’ demesinler. Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz” demişti.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT