Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Wanda Nara’nın Icardi İle Duş Resimleri Sızdırıldı!

geçtiğimiz aylarda Wanda Nara, +18 içeriklerin paylaşıldığı Divasplay isimli platforma üye olmuştu. Ücretli içerikleri sosyal medyaya sızdırıldı. Icardi ve Nara’nın çalkantılı günleri gene gündeme geldi.

geçtiğimiz aylarda Wanda Nara,

Süper Lig devi Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi olan Wanda Nara, tekrardan gündeme geldi. Nara, +18 içeriklerin paylaşıldığı bir platforma üye olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
Divasplay isimli uygulamada hesap açan Wanda Nara, özel içeriklerini burada paylaşacağını duyurmuştu. ancak, ücretli olarak görülmesi gereken bu fotoğraflar kısa süre içinde sızdırılarak sosyal medyada hızla gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Arjantinli Yıldız Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın Divasplay’de paylaştığı içeriklerin sızdırılması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Pek çok kullanıcı, Nara’nın cesur adımını desteklerken, bazı kullanıcılar ise eleştirilerini dile getirdi.

İŞTE SIZDIRILAN FOTOĞRAFLAR

Wanda Nara, Divasplay’de hesabını açarken profil fotoğrafına yüzünün göründüğü bir kare koydu. Kapak fotoğrafı olarak ise çıplak pozlarını ekledi. Bu hamlesiyle büyük ilgi çeken Nara’nın özel içerikli, platformun ücretli kullanıcılarına yönelik olarak tasarlandı. Ancak, fotoğrafların hızla sosyal medyaya sızdırıldı ve geniş bir kitle tarafından paylaşıldı.