Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ajax – Beşiktaş Muhtemel 11’ler

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronchorst yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Francesco Farioli’nin Ajax’ına konuk olacak. Bu sezon oynadığı tüm mücadelelerde oynadığı 8 maçta hiç mağlubiyet yaşamayan Beşiktaş, serisini devam ettirmek için sahada olacak. Siyah beyazlılar Hollandalı hoca Bronckhorst yönetiminde çıkacağı mücadelede Ajax karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Peki Ajax – Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? İşte ayrıntılar…

Hollandalı teknik direktör Giovanni

Süper Lig devi Beşiktaş, Hollanda ekipleriyle 11.kez karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar; Ajax, Feyenoord ve PSV’le UEFA Şampiyonlar Ligi ile Kupa Galipleri Kupası’nda 10 kez mücadele etti. Bu mücadelelerin 2’sini kazanan Beşiktaş, 7’sinden mağlubiyetle ayrıldı. Bir karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda 10 kez ağları sarsan siyah-beyazlı ekip, kalesinde ise 19 gole en geel olmadı.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Amterdam kentindeki Johan Cruijff Arena’da oynanacak Ajax – Beşiktaş maçı bu akşam saat 22.00’de başlayacak. Müsabakayı İngiliz hakem John Brooks yönetecek. UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezonda temsilcilerimizin maçları TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Ajax – Beşiktaş maçı da TRT 1 üzerinden şifresiz olarak takip edilebilecek.

MUHTEMEL 11’LER

AJAX: Pasveer, Rensch, Hato, Ahmetcan, Sutalo, Henderson, Taylor, Godts, Jim, Traore, Weghorst

BEŞİKTAŞ: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rashica, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Joao Marıi, Immobile