Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Portekizden Kerem Aktürkoğlu Açıklaması !

Portekiz’in A Bola gazetesinin editörü Nuno Paralvas, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’daki performansıyla taraftarların kalbini fethettiğini söyledi.

“TARAFTARLARIN KALBİNİ FETHETTİ”

Nuno Paralvas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarların Kerem’e büyük bir destek verdiğini belirterek “Benfica taraftarları için güzel bir sürpriz oldu. Çünkü Kerem, takımla çok fazla antrenmana çıkmadan gol atıp asistler yapmaya başladı. Şimdiden Benfica taraftarlarının kalbini fethetti. Onu şimdiden sevdiler. Kulüp, Kerem ve Orkun Kökçü ile ilgili bir video hazırlamıştı. YouTube’da bulmak mümkün. Benfica’daki ilk maçında Luz Stadı’ndaki atmosferden etkilendiğini söylüyordu. Kerem bir gol atmıştı. Orkun ise asist yapmıştı. Statdaki 60 bin taraftarlar onu ayakta alkışlıyordu. tribündeki babası için de duygusal anlardı. Bu bize onun burdaki tecrübesi hakkında ve taraftarların onunla ilgili düşünceleri hakkında fikir veriyor.” dedi.

“PORTEKİZ MAÇINDA EN İYİ OYDU”

Kerem’in Benfica’ya geldikten sonra kısa sürede başarılı performans sergilemesinin kendisi için sürpriz olduğunu kaydeden Paralvas, “Portekiz’de Benfica formasıyla büyük bir etki yarattı. Çoğu insanın onu iyi tanıdığını sanmıyorum. Çünkü Süper Lig’i Premier Lig ve laLiga’yı takip ettiğimiz gibi edemiyoruz. Çoğu kişi Manchester United’a karşı performansı ve Portekiz önünde 2024 Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performansı hatırlayacaktır. 3-0’lık yenilgiye rağmen Türkiye’nin en iyi oyuncusuydu.” ifadelerini kullandı.

“TRANSFER İÇİN HENÜZ ERKEN”

Kerem’in gelecekteki muhtemel bir transferi için konuşmanın erken olduğunu dile getiren Paralvas, Benfica’nın milli futbolcuyu sportif anlamda katkı sağlaması için takıma kattığını vurguladı. Paralvas, Kerem’in uzun vadede Benfica için neler yapabileceğini görmeleri gerektiğini ifade ederek , Gelecekteki muhtemel bir transferi için konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum. Bunu söyleyebilmek için burada geçirdiği sürenin daha uzun olması gerekiyor. Benfica’nın sezonunun nasıl sonuçlanacağına da bakmamız gerek. Benfica’da teknik direktör değişikliği oldu. Roger Schmidt’in yerine Bruno Lage göreve geldi. Hala Benfica için sezonun nasıl şekilleneceğini bilmiyoruz. Ortaya çıkabilecek iyi bir takım oyunu onun yararına olacaktır. Bu önemli bir durum. Benfica’nın onu gelecek sezon başka bir takıma göndermek için transfer ettiğini sanmıyorum. Kerem, sportif anlamda takıma katkı sağlaması için transfer edildi.” değerlendirmesinde bulundu.

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT