Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ajax’ın Hocası Farioli’den Beşiktaş Maçı Öncesi Van Bronckhorst’a Övgü !

UEFA Avrupa ligi’nin ilk haftasında yarın temsilcimiz Beşiktaş’ı ağırlayacak ajax’ta teknik direktör Francesco Farioli açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik direktör, Giovanni van Bronckhorst’un Beşiktaş’ta iyi bir iş çıkarttığını belirtirken, Beşiktaş’ın oldukça güçlü olduğunu ifade etti.

UEFA Avrupa ligi'nin ilk

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında yarın temsilcimiz Beşiktaş’ı ağırlayacak Ajax’ta teknik direktör Francesco Farioli, bu sezon siyah-beyazlı takımın çok iyi bir performans gösterdiğini belirterek, maçın zorlu geçeceğini söyledi. İtalyan teknik adam ile kırmızı-beyazlı takımın İngiliz oyuncusu Jordan Henderson, Johan Cruijff Arena’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“ÇOK TEHLİKELİ OYUNCULARI VAR”

Beşiktaş’ın bu sezona çok iyi başladığını belirten Farioli, “Beşiktaş, bu sezon çok farklı. Yeni oyuncuları var. Her zaman kazanma odaklı bir kulüp. Büyük  bir geçmişe sahip. Rafa Silva ve Al Musrati gibi çok tehlikeli oyuncuları var. En yüksek seviyede mücadelemizi vereceğiz. Zor bir maç olacak. Sahada taraftarımızın istediklerini görmesini sağlayacaz.” dedi.

Siyah-beyazlı takımdan çekinmediklerini belirten Sarioli, “Onlardan korkmamalıyız. Saygılı olmak zorundayız. Korkmanız gerekmiyor çünkü o zaman kendinizi bloke edersiniz. Her zaman baskı vardır. Böylece adrenalin de aktive oluyor. Bu, güzel bir his.” diye konuştu.

“KULÜBÜN DNA’SINDA VAR”

Hollandalı meslektaşı Giovanni van Bronckhorst’un Beşiktaş’ta iyi bir iş çıkardığını aktaran İtalyan çalıştırıcı,”Yaptığı işlerden dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray’ı 5-0 yenerek Süper Kupa’yı kazandılar. Ligde de iyi sonuçlarda aldılar. Oyunlarını çok değiştirdiler. Bu, kulübün DNA’sında var.” şeklinde konuştu.