Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jose Mourinho, “Onu Hemen İstiyorum”

Bu sezon yaz transfer dönemi sona ersede yankıları sürmeye devam ediyor. Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe için devre arası çalışmaları erken başladı. İngiliz basını, Fenerbahçe’nin Kieran Trippier hamlesini resmen duyurdu.

Bu sezon yaz transfer

MOURİNHO, TRIPPIER’İ İSTİYOR

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde çalışmalar ara vermeden devam ediyor. Son olarak ligde alınan Galatasaray mağlubiyetinin ardından deneyimli teknik adamı, takımını bu mağlubiyeti unutarak yeni bir başlangıç yapmaya tevşik ediyor. Öte yandan Fenerbahçe yönetimi ise deneyimli hocanın kadro raporunu dikkatle takip ediyor.

Ocak ayı devre arası transfer çalışmalarına erkenden başlayan sarı lacivertli yönetim, Mourinho’nun istediği Kieran Trippier için masada.

RAKİPLER DE VAR

İngiliz basının aktarmış olduğu bilgiye göre; Premier Lig’de Newcastle United forması giyen tecrübeli futbolcu için Fenerbahçe devrede. Ayrıca Jose Mourinho, bu transferde en güçlü aday durumunda. İngilizlerin sıcak gelişme olarak yayınladığı haberde, Trippier’e Milan ve Atalanta talip olsa da Fenerbahçe’nin bu transferi bitirebileceği ifadeleri yer aldı.

34 yaşındaki sağ bek, oyuncusu ise kendine yapılacak olan teklifler için beklemede. Deneyimli futbolcu, bu sezon Premier Lig’de 3 maça çıktı.