Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe – U.S Gilloise: Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçına geride bıraktığımız sezon elemeyi başardığı Union Saint Gilloise’yi konuk edecek.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Belçika’nın Union Saint-gilloise ekibini konuk edecek. Ülker Stadı’nda saat 19.45’te başlayacak müsabaka TRT 1’den ve Tabii platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Müsabakayı Fransa Futbol Federasyonu’nun Benoit Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Hicham Zakrani ile Aurelien Berthıieu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mathieu Vernice olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. elem turunda Lugano’yu eleyen sarı-lacivertliler, 3. turda ise fransa’nın Lille ekibine elenince yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanmıştı.

AVRUPA LİGİ’NDE 137. SINAV

Fenerbahçe, 2009-2010 sezonuna dek UEFA Kupası ismiyle oynanan UEFA Avrupa Ligi’nde 136 karşılaşmada boy gösterdi.

Sarı-laciverliler bu mücadelelerde 60 galibiyet alırken, rakiplerine 43 kez kaybetti. 33 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe 191 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 171 gol gördü.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi-Samuel,Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Amrabat, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, En-Neysri

U.S. GILLIİSE: Moris, Leysen, Burgess, Machida, Montes, Rasmussen, Vanhoutte, Sadiki, Terho, Ivanovic, Akinpelu.