Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Montella’dan, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu Açıklaması!

A Nilli Takımımızın deneyimli teknik direktörü Vincenzo Montella, Dünya Kupası’na katılmanın Avrupa Şampiyonası’nda yer almaktan çok daha zor olduğunu ve her maça final gözüyle baktıklarını belirtti.

İtalya’nın Türkiye Büyükelçiliğinin düzenlediği “MeeTürkItaly” toplantısında soruları yanıtlayan Montella, UEFA Uluslar Ligi’ne Galler beraberliği ve İzlanda galibiyetiyle başladıklarını belirterek, “Çok yoğun ve aynı zamanda çok pozitif bir hafta geçirdik. Zorluk derecesi çok yüksek bir gruptayız. Galler geçen sene A Ligi’ndeydi, bu sene rekabet çok üst düzey bir şekilde devam ediyor. Uluslar Ligi aslında benim çok hoşuma gidiyor. Bu turnuva sayesinde hazırlık maçlarını tameman bitirmiş olduk. O yüzden böyle turnuvada rekabet olması güzel. İzlanda da rekabet gücü yüksek bir takım. Sonuna kadar ne olacağı belli olmayan bir gruptayız ama biz tabii ki de maçtan maça bakıyoruz ve her maçta da en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

ARDA GÜLER HAKKINDA

Deneyimli teknik adam Montella, milli futbolcu Arda Güler’in maç içinde sık sık yedek kulübesine dönerek kendisiyle iletişime gecmesinin hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı, “Arda futbol oynarken çok büyük keyif alıyor. Hepimiz bunu görebiliyoruz hatta onu seyrederken biz de çocukluğumuza dönebiliyoruz. Onu seyretmek hepimize gerçekten büyük keyif veriyor. Çünkü çok büyük hayallere sahip bir futbolcu. Arda’nın hayalleri sınır tanımıyor ve bazen maç esnasında da böyle tavsiye istediğinde de bunları vermek çok keyif veriyor. O yüzden hani sürekli böyle iletişimde olan ve keyif veren bir futbolcumuz olduğunu söyleyebiliriz.”ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU PERFORMANSI

Son olarak İzlanda mücadelesinde hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu’nun performansıyla ilgili ise Montella, “Kerem, her anlamda muazzam bir performans gösterdi. Şunu unutmamız gerekiyor, Kerem son yıllarda en çok gol atan Türk futbolculardan biri ve bu ne demek oluyor, kendi aslında gol atmaya yatkın bir oyuncu. Kerem için gerçekten çok mutluyum.” değerlendirmesinde bulundu.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT