Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Wanda Nara’nın Açıklaması Galatasaraylıları Endişelendirdi!

ENDİŞELENDİRDİ

Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı taraftarları endişelendirdi. İşte detaylar…

ÖZEL HAYATI YİNE GÜNDEMDE

Süper Lig deci Galatasaray’daforma giyen Mauro Icardi’nin en az kendisi kadar popüler olan eşi Wanda Nara, boşanma açıklamasıyla gündem olmuştu.

“İNİŞLİ, ÇIKIŞLI”

Son olarak katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Wanda Nara, Mauro Icardi ile ilişkisi hakkında “inişli çıkışlı” ifadelerini kullanıldı.

ARJANTİN’DE YAŞAMAK İSTİYOR

İlişkilerini yeniden inşa etmek istediklerini itirafından bulunan Wanda Nara’nın Arjantin’de yaşamak istediğini söylemesi Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi.

BARIŞMALARI TEKRAR GÜNDEMDE

Röportaj veren Wanda Nara’nın, “Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur” sözleri barışma iddialarını tekrar gündeme getirdi.

GALATASARAYLILAR ENDİŞELİ

Öte yandan Wanda Nara’nın, “Arjantin’de yaşıyorum ve artık burada kalacağım. Burada yapacağımız harika bir proje daha var…” demesi Galatasaray taraftarlarını  endişelendirdi. Wanda Nara’nın açıklamaları “Barışacakalrsa Icardi Arjantin’e mi dönecek?” sorularını akıllara getirdi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT