Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Galatasaray’da Zalewski Gelişmesi!

Sarı-kırmızılılarda Nicola Zalewski konusunda önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray, Polonyalı oyuncu ile anlaşmaya vardı. İki takım arasında görüşmeler hala devam ediyor.

YÖNETİM ROMA’YA GİTTİ

Galatasaray Yönetimi, Roma’da forma giyen Nicola Zalewski’nin transferini tamamalamak için İtalya’ya gitmişti.

GÖRÜŞMELER UZADI

Galatasaraylı idareciler, salı günü Zalewski transferini tamamlayıp çarşamba günü İstanbul’a getirmeyi planlıyorlardı ancak görüşmeler uzadı. Yönetim, ilk önce 12’de planlanan Roma-İstanbul uçuşunu 23.00’e erteledi. Görüşmelerin sonlandırılmaması sonrası 23.00’deki planı da ertelendi.

GALATASARAY’IN YENİ PLANI

Galatasaray, Roma ve Zelewski tarafıyla gece geç saatlere kadar görüşmelerini sürdürdü ancak henüz transferi noktalayamadı. Zalewski’yi bitirmeden dönmek istemeyen Galatasaray yönetimi, bugün (perşembe) müzakerelere devame decek ve anlaşmanın zeminini hazırlayacak.

ASLAN UÇAĞA BİNDİRMEK İSTİYOR

Galatasaray, 22 yaşındaki futbolcunun transferini noktalamak ve Zalewski’yi kısa bir süre içinde İstanbul’a getirmek istiyor.

OYUNCU İLE ANLAŞILDI

İtalyan basınına göre, Galatasaray, genç oyuncu Zalewski transferi için Roma’ya 8+2 milyon euro’luk teklif yaptı. ayrıca sarı-kırmızılı takımın Polonyalı futbolcuya 1.9 milyon eurodan 4 senelik anlaşma sağladığı belirtildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Zalewski’nin Roma ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT