Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Açıkladı: Maçlar Ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklamasında, Avrupa’da play-off oynayacak takımların 3. hafta maçları ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklamasında, Avrupa’da play-off oynayacak takımların 3. hafta maçları ertelendi.

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“Bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden kulüplerimizden Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu, Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Lif aşaması, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK kulüplerimiz ise UEFA Konferans Ligi play-Off Turu’nda mücadele etmektedir.

Play-off müsabakaları, Avrupa kupalarında lig aşamasına kalmadan önceki son aşama olması sebebiyle özellikle ülke puanı açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple, play-off aşasında maç yapacak olan kulüplerimiz ile yapılan istişareler sonucunda, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray – Gaziantep FK, Trabzonspor – Bellona Kayserispor ve Samsunspor – RAMS Başakşehir müsabakaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. UEFA Avrupa ligi Play-Off müsabakası oynayacak olan Beşiktaş kulübümüz ise fikstüe gereği 3. haftayı bay geçmektedir.

Ertelenen Galatasaray – Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor – Bellona kayserispor ve Samsunspor – RAMS Başakşehir müsabakalrı ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacaktır. Nihai program daha sonra ilan edilecektir.

Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerime başarılar dileriz”