Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Narin Güran’ın Ağabeyi Enes Güran’ın İfadesi Ortaya Çıktı!

Diyarbakır’da Narin Güren cinayeti

Diyarbakır’da Narin Güren cinayeti soruşturmasında tutuklanarak ceza evine gönderilen ağabey Enes Güran’a ifadesinde daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılmasına neden olan kolundaki ısırık izleri soruldu. Güran, “Kardeşimi arama faaliyetleri başlayınca ben sinir krizleri geçirdim sonra da kolumu ısırmaya başladım. Sırtımdaki izler de mısır tarlasındaki aramalar sırasında koçanların değmesiyle oluştu.” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden annesi Yüksel, ağabeyi Enes ve amcası Fuat Güran ile 2 kuzeni ve yengesinin de bulunduğu 8’i tutuklandı, 4’ü adli kontrol kararıyla sebest bırakıldı.

ABİDEN DİKKAT ÇEKEN İFADELER

narin’in cinayet soruşturmasında annesiyle birlikte tutuklanarak ceza evine gönderilen ağabey Enes Güran da çapraz sorgu sırasında dikkat çeken ifadeler kullandı.

“SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM, KOLUMU ISIRDIM”

Ağabay Enes Güran’ın kolundaki diş izi ve sırtındaki derin çizikler nedeniyle daha önce gözaltına alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürülen ve diş izleriyle ilgili bir tespit yapılmadığı için sertbest bırakılan Enes Güran’da kız kardeşinin kaybolduğu haberini alınca sinir krizleri geçirdiğini ve kendi kendine zarar verdiğini, kolun da kendisinin ısırdığını belirterek,” Kardeşim kaybolunca köye askerler geldi. Arama faaliyetleri başlayınca ben sinir krizleri geçirdim. Sonra da kolumu ısırmaya başladım. Ardından arama ve tarama faaliyeti başladı.

Aramalar sürerken mısır tarlasına gittik. Mısır’ın koçanları sırtıma değdi, ayrıca ahır ve metruk yapılarda arama yaptığımız için sırtımdaki çizikler buradaki sürtünmelerden dolayı oluştu.” dedi.