Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan Transfer Açıklaması

Çanakkale’ye bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gelen Beşiktaş Kulübü’nün 2’nci başkanı Hüseyin Yücel, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hüseyin Yücel, Daniel Amartey ile ayrılık için görüştüklerini de belirtti.

Çanakkale'ye bir dizi ziyaretlerde

Çanakkale’ye bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gelen Beşiktaş Kulübü’nün 2’nci başkanı Hüseyin Yücel, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Yücel, UEFA Avrupa Ligi’nde 28 Kasım’da İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile iç sahada oynayacakları maçla ilgili, “Böyle bir şeye yeltendiler, lobisini yapmak istediler ama bizim dik duruşumuz sayesinde herhangi bir şekilde FIFA’ya başvuruları olmadı. Zannediyorum yüzde 99 hiçbir aksilik olmadığı takdirde biz onları İstanbul’da misafir edeceğiz ve maç İstanbul’da oynanacak.” dedi.

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yücel, “Hep söylüyorum. Bu sene var bir hayalimiz diyorum. Çok dillendirmek istemiyorum. Güzel start verdik ama kesinlikle ayaklarımız yere basıyor. Bulutların üzerinde uçmuyoruz. Nasıl başlarsa öyle gider derler. Şimdi önümüzde zorlu bir Trabzon deplasmanı var. Ondan da layıkıyla çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“AMARTEY İLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Kulüpten ayrılmak istemeyen yabancı futbolcularla ilgili konuşan Hüseyin Yücel şu ifadeleri kaydetti;

“Bununla alakalı kısa bir bilgi vereyim. Şu ana dek gelenler ve gidenler dahil olmak üzere 36 tane oyuncuyla hem yollarımızı ayırmış hem de takımıza oyuncu takviye etmişiz. Bu hakikaten 3 aylık kısa bir sürede dile kolay. Kolay kolay yapılack bir iş değil çünkü sözleşmeleri de çok ağır mevcut oyuncularımızın. Şu an bir tek Daniel Amartey ile görüşüyoruz. Bir aksilik çıkmadığı takdirde onu da transfer dönemi kapanmadan bir şekilde ara yolu bulup anlaşmak istiyoruz.”