Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Di Maria’yı Alıyor! Hüseyin Yücel “İnşallah Alacağız”

Süper Lig devi Beşiktaş’ın ikinci Başkanı olan Hüseyin Yücel, Angel Di Maria transferi hakkında konuştu. Yıldız futbolcu Di Maria’yı Copa Amerika’dan sonra almayı planladıklarını söyleyen Yücel, ” Copa Amerika’dan sonra almaya gideceğiz. Turnuva sonrası kararnı vereceğini söyledi. Müjde demeyelim de bekliyoruz” dedi.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş’ta sıcak gelişme yaşandı. Son olarak Rafa Silva’yı kadrosuna katan Beşiktaş’ta ikinci Başkan Hüseyin Yücel, Arjantinli yıldız Angel Di Maria transferi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“İNŞALLAH ALACAĞIZ”

Gündem Beşiktaş’a açıklamalarda Bulunan Hüseyin Yücel, “Angel Di Maria’yı almaya gidecekmisiniz?” sorusuna,” Copa Amerika’dan sonra almaya gideceğiz. Turnuva sonrası kararını vereceğini söyledi. Müjde demeyelim de bekliyoruz diyelim. Beklenti oluşturmayalım. Çok beklenti oluştu. Bende de oluştu ama sakin gitmekte fayda var. Teklifimizi yaptık. Cavabını bekliyoruz. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık” yanıtı verdi. 36 yaşındaki deneyimli oyuncuya 1 yıllığına 10 milyon euroluk ücret teklif edildi.

SEZON PERFORMANSI

36 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Benfica ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. Tecrübeli kanat oyuncusu geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.