Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avusturya Teknik Direktörü, “Türkiye Çoşarsa Yandık”

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turundaki rakibimiz Avusturya’nın Sportif Direktörü Peter Schöttel, Türkiye hakkında ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO

/EURO 2024 HABERLERİ

 

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turundaki rakibimiz Avusturya’nın Sportif Direktörü Peter Schöttel, Türkiye hakkında ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Schöttel, açıklamasında, Türkiye’ye karşı futbol anlayışlarının nasıl olacağına yönelik sinyalleri verdi:

“Viyana’daki 6-1’lik kendi sahamızdaydı ve bir hazırlık maçıydı. Şimdi fi ili olarak tarafsız sahada final turnuvasının son 16’sındayız. Maçla ilgili çok güzel anılarımız var ama Türkiye kesinlikle bunu analiz etti. Teknik olarak çok iyi bir takım, çok tutkulu ve çok duygusallar. Ayrıca oynamalarına izin verirseniz çılgına dönebilirler. Çeyrek finale çıkmaya çalışacak çok iyi bir futbol takımı var. Tıpkı bizim gibi. Hakan Çalhanoğlu’nun cezalı duruma düşmesi bizim için avantaj . Çünkü Çalhanoğlu’nun takımda kilit rolü var. Ama emin olun bunun en iyi şekilde telafi edecekler. Cezalıların yerine oynayacak olanlar da kendilerini kanıtlamak isteyecekler. Favori olsak da olmasak da takımın havası çok iyi. Gerçek şu ki, maç 0-0’da başlıyor ve Türkiye gerçekten iyi bir takıma sahip, ama biz de öyleyiz. Biz iyi iş çıkardık. Şimdi bir sonraki rakibe odaklanıyoruz. İyi olup olmadığımızı bilecek kadar kendimize güveniyoruz. İyi olacağız, iyi bir şansımız var. Çeyrek dinalde yine Hollanda’ya karşı oynayabiliriz. Biraz tuhaf ama böyle.”