Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel, Burdur’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hedef Aldı !

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı Sergi Salonu’nda yaptığı açıklamada: ”Kimin ne yiyeceğini, ne kadar yiyeceğini doğru söyleyen Sağlık Bakanı’nı atayan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 bin liraya mahkum ettiği emekli,lerin iki eli Recep Tayyip Erdoğan’ın yakasındadır.” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlenen ”Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı’ndaki konuşmasında, CHP Belediye Başkan adayı Ali Okun Ercengiz ve Burdur Belediye Başkanı eşlik etti.

Özgür Özel konuşmasında, kente Millet Bahçesi yapılması sözünün de verildiğini belirterek:

”Bence milli meselelerimizden biri, Salda Gölü. NASA’nın bile ilgi gösterdiği, son derece gizemli, önemli bir doğa harikası. Türkiye’nin en gözde doğal güzelliklerinden bir tanesi Salda Gölü’nün bulunduğu topraklardayız. Salda Gölü ile ilgili Yeşilova Belediye Başkanımız verdiği mücadele, Yeşilova Belediye Başkanımızın verdiği mücadele, Yeşilova ilçe başkanımızın verdiği mücadele, CHP’nin örgütlerinin gösterdiği çevreci ve dayanışmacı mücadeleyi Burdur halkının önünde gönülden alkışlıyorum. Tüekiye’nin Maldivleri olarak bilinen, ayak basmanın yasak olması gereken Salda Gölü’nü AKP zihniyetinin ne hale getirdiğini. hep birlikte izledik.

– Millet bahçesi yapma hayaliyle o kıymetli sahili önce iş makinalarına ezdirdiler, ardından ihaleyle şirkete verdiler. Salda’nın toprakları kararmaya, rengi değişmeye, suları çekilmeye başladı. Şimdi İstanbul’a talip polan, geçtiğimiz günlerde İliç’teki 9 evladımızı yutan o İliç yığılmasına ‘çevreye zararı olmaz’ diye imza veren, altın şirketinin faaliyet alanının tam beş kat büyütmesine imza atan, İliç’in felaketi olan Murat Kurum, maalesef Salda’nın felaketi oldu. Onun İstanbul’un felaketi olmasına 16 milyon İstanbul’lı 31 Mart!ta izin vermeyecek inşallah. Türkiye’nin Maldivlerine beton döken, asfalt döken bu anlayıştan İstanbul’u uzak tutmak lazım. Tüekiye’nin neresinde bir güzellik varsa Murat Kurum’dan, onu atauan anlayıştan, Tayyip Erdoğan’dan uzak tutmak lazım.” ifadelerini kullandı.

”31 MART’TA YAPACAK BİR ŞEY VAR”

Özgür Özel AKP iktidara geldiğinde en düşük emekli maaşıyla 8 çeyrek altın alınabilindiğini bugün ise 2,5 çeyrek altın alınabildiğini ifade eden Özel, şu şekilde konuştu:

”Buradan çağrım AK Parti’lilere, MHP’lileredir. 2 Nisan’dan itibaren acı reçete geliyor. Kemer sıkma geliyor. Nisan’dan bir gün önce, 31 Mart’ta yapacak bir şey var. Sandık, vatandaşın hükümete karne yedirdiği yerdir. Madem bu kadar çalışan bir belediye başkanı var, madem bu kadar iyi hizmetler var. Burdur’u düşünen işler yapılmıştır. Gönlünüzden oyları verip bu iktidara da bir mesaj verin.” sözlerini sarf etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da tanıtan ve Burdur Belediyesinin 15 projesinin açılışını yapan Özgür Özel, Burdur Cumhuriyet Meydanı’ndaki iftar programına katıldı.