Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa’nın Dev Kulübü, Semih Kılıçsoy’a Talip Oldu !

Son zamanlarda gösterdiği etkili performansı ile herkesi kendine hayran bırakan, Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa’dan dev bir kulüp talip oldu.

Son zamanlarda gösterdiği etkili

Beşiktaş’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy’a, Hollanda’dan yeni bir talip çıktı.

Bu sezon Süper Lig’e istediği gibi başlayaman Beşiktaş’ta,  önemli kazanımlardan birisde Semih Kılıçsoy oldu. 18 yaşındaki golcü oyuncu, takımının hücum hattında yaşanan sıkıntılar sonrası kendisine şans bulmuş ve kendisini ön plana çıkarmayı başarmıştı.

Kısa sürede takımının ilk 11’inin değişmez isimlerinden birisi olan Semih Kılıçsoy, çıktığı 32 maçta 11 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

AVRUPA DEVİ AJAX TALİP

Beşiktaş’ta kısa sürede kyaşanan bu gelişimin ardından Avrupa transfer piyasasının da dikkatini çeken ve 5 büyük lig’de kulüplerin radarına girmeyi başaran Seöih’e son olarak Hollanda devi Ajax’ın talip olduğu ortaya çıktı.

6 MAÇINI İZLEDİLER

Hollanda ekiplerinden Ajax’ın Semih’e yakın takipte bulunduğu belirtildi. Ajax’lı kulüp yetkililerinin tam 6 maç boyunca Semih’i takip ettikleri belirtildi.

SEZON SONU TEKLİF

Geçtiğimiz sezonlarda daha önce Trabzonspor’dan Ahmetcan Kaplan’ı da kadrosuna katmış olan Ajax’ın Süper Lig’deki yıldız avının son gözdesi Semih Kılıçsoy olurken Hollanda devi, henüz Beşiktaş’a bir transfer teklifinde henüz bulunmadı. Ancak Ajax’ın sezon sonunda Semih için girişimlere başlayabileceği ifade edildi.