Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho’ya 100 Milyon Euro’luk Bütçe Sözü Verdi

Fenerbahçe’de gün geçtikçe seçim

Fenerbahçe’de gün geçtikçe seçim yaklaşıyor. Ali Koç’un tekrardan başkanlık adayına aday olmasından sonra Sadettin Saran, Ali Koç’un lehine adaylıktan çekildi. Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, ”Seçilirsem takımın başına Jose Mourinho’yu getireceğim.” cünleleri futbol dünyasına bomba gibi düşmüştü.

AZİZ YILDIRIM’DAN  100€’LUK BÜTÇE SÖZÜ

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho’ya 100 Milyon Euro’luk bütçe sözü verdiği ve tarihin en iyi kadrolarından birini kurmak için kollarını sıvadığı öğrenildi.

”TAKIMI SEN KUR”

Fenerbahçe başkanlık seçiminde başkan seçilmesi durumunda Aziz Yıldırım, Jose Mourinho’ya ”Takımı sen kur” diyecek ve istediği isimleri takıma transfer edecek.

AZİZ YILDIRIM KONU HAKKINDA NEDEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile ilgili konuşmuştu.

Aziz Yıldırım’ın açıklamaları;

”Artık Fenerbahçe’nin bu saatten sonra ‘Bizim çocuğumuz’ deyip o isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe büyük hocalarla birlikte, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bu mücadele hem Türkiye’de heö yurt dışında olmalıdır, yurt dışında en azından final muhakkak şampiyon olmalıdır. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. 2 saat süren bir görüşme yaptık. Kendisine, ‘Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. ‘3 başkan adayı olacak hangisi kazanırsa muhakkak Fenerbahçe’ye gel. Ben istiyorum diye gelme’ dedim. 2003’te Porto’da başlayan çıkışını Fenerbahçe’de de yapabilirsin dedim. Memnuniyetle karşıladı. Arkadaşlarımla menajerleri arasınki görüşmeler devam ediyor.”