Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahzen-34 Operasyonu: Sezai Gülmez’in Elebaşılığını Yaptığı Çete Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda elebaşının da aralarından bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli yakalandı.

9 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, işyerlerine yönelik çok sayıda molotofkokteyli ve silahlı saldırı, kasten adam öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve tehdit ve mala zarar verme suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonda, 3 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda şarjör ve fişeğe el konuldu. Elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalandı.

“OPERASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek” dedi.