Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

İzmir’de Şiddetli Yağışın ve Fırtınanın Görüntüleri!

İzmir’de şiddetli yağış ve fırtına hayatı adeta durma noktasına getirdi. Yoğun yağış nedeniyle İzmir’in Karşıyaka ilçesinde deniz taşarak yolları su altında bıraktı. Deniz ve karanın birleştiği İzmir’de vatandaşlar otomobillerini kurtarmak için yoğun çaba harcardı. Bazı mahallelerde kurtarma ekipleri vatandaşları botlarla kurtardı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yoğun yağış nedeniyle deniz taştı, yollar su altında kaldı. Kurtarma ekipleri vatandaşları kurtarmak için deniz botlarını kullandı.

EVLERİN BAHÇELERİ, CADDELER VE SOKAKLAR SULAR ALTINDA KALDI

İzmir’de gün boyu devam eden şiddetli yağmur ve fırtına gece saatlerinde de etkisini sürdürdü. Şiddetli yağışın ve fırtınanın etkili olduğu İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Aksoy Mahallesi ile Mavişehir Mahallesi’nde deniz taştı. Sahil kenarında bulunan cadde ve sokaklar ile evlerin bahçesi sular altında kaldı.

VATANDAŞLAR ARAÇLARINI KURTARMAYA ÇALIŞTI

Denizin taşması sonucu sahil kenarında bulunan evlerin bahçeleri, caddeleri ve sokakları su bastı. Vatandaşlar araçları suların altında kalmaması için kurtarmaya çalıştı.

BOTLARLA KURTARDILAR

Suların sürekli yükseldiği Karşıyaka’da mahsur kalan bazı vatandaşları kurtarma ekipleri botlarla kurtardı. Bazı vatandaşlar ise dizlerinin boyuna gelen suların içinde yürüyerek eve gittikleri görüldü.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT