Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte Aboubakar’ın Fesih Şartı !

Beşiktaş’ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar’ın suudi arabistan ve Brezilya’dan gelen teklifleri geri çevirdiği iddia edildi. Kamerunlu oyuncu Aboubakar’ın sözleşmesini feshetmek için yıllık ücretinin tamamını istediği öne sürüldü.

Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda

Siyah-beyazlı takımın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un kadroda düşünmediği ve Beşiktaş yönetiminin yollarını ayırmak istediği Vincent Aboubakar’ın gitmemek için direndiği iddia edildi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre; Beşiktaş ile sözleşmesi 2025 yılında bitecek olan aboubakar kulübe gelen tüm teklifleri reddediyor.

arap ülkeleri ve Brezilya ekiplerinden gelen teklifleri kabul etmeyen Kamerunlu yıldız, yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret alıyor. kulüple inatlaşan 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar’ı kadroda istemediğini net bir şekilde oyuncuya ifade etti. Yönetim, oyuncuya, ” Bundan sonra kadroda yer alman çok zor” mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı.

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Aboubakar’ı Galatasaray’la oynadıkları Süper Kupa ve Süper lig’deki Samsunspor maçlarında kadroya yazmamıştı. Deneyimli hocanın, Aboubakar’a şans vermeyi düşünmediği aktarıldı.