Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail’in Gazze Saldırılarında Kaç Kişi Hayatını Kaybetti?

İsrail, Gazze’ye yönelik hava,

İsrail, Gazze’ye yönelik hava, kara ve deniz saldırılarına 7 Ekim’den beri devam ediyor. İsrail’in aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında öldürdüğü Filistinlilerin sayısı 28 bin 775’e yükseldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den beri düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 28 bin 775’e yükseldiği bildirildi.

ÖLENLERİN SAYISI 28 BİN 775’E YÜKSELDİ

İsrail’in Gazze Şeridine yönelik düzenlediği hava, kara ve deniz saldırıları devam ediyor. Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne 24 saatte düzenlediği son saldırıda 112 Filistinliyi daha öldürdüğünü belirterek Gazze’de hayatını kaybedenlerin sayısının 28 bin 775’e yükseldiğini açıkladı.

YARALILARIN SAYISI 68 BİN 552’YE YÜKSELDİ

Kudra, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği son saldırılarda 157 Filistinlinin daha yaralandığını belirterek, toplam yaralı sayısının 68 bin 552’ye yükseldiğini belirtti.

İSRAİL, ENKAZ ALTINDA VE YOL KENARLARINDA ÖLENLERE ULAŞILMASINI ENGELLİYOR

Ayrıca Kudra, Hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekiplerinin ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını belirtti.