Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamza Turhan Ayberk Kimdir? Ne İş Yapıyor? MOSSAD Ajanı Mı?

Hamza Turhan Ayberk kimdir?

Hamza Turhan Ayberk kimdir? Hamza Turhan Ayberk nereli? Hamza Turhan Ayberk kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk MOSSAD ajanı mı? Tüm soruların cevabına sayfamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Hamza Turhan Ayberk’in MİT tarafından MOSSAD ajanı olarak gözaltına alınmasının ardından herkesin merak ettiği Hamza Turhan Ayberk kimdir? Hamza Turhan Ayberk nereli? Hamza Turhan Ayberk kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk MOSSAD ajanı mı? gibi soruların cevabına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Hamza Turhan Ayberk Kimdir?

Eski bir kamu görevlisi ve özel dedektiflik yapan Hamza Turhan Ayberk’in Türkiye’de bulunan Orta Doğulu şirketler ve şahıslar hakkında bilgi derleyip, İsrail gizli Servisi MOSSAD’a bilgi sattığı öğrenildi.

MOSSAD Tarafından Eğitildi

MOSSAD’ın Victoria kod adlı ajanı aracılığı ile özel dedektif Hamza Turhan Ayberk ile temasa geçildiği tespit edildi. İlk olarak MOSSAD tarafından basit işlerde kullanılan Ayberk, 2019 yılında Belgrad’da MOSSAD tarafından eğitildi.

Ödemelerini Kripto Para Üzerinden Aldı

Hamza Turhan Ayberk MOSSAD’ın yönlendirdiği gizli haberleşme uygulamaları kullanarak resmi kayıtlara yansımaması için ödemeleri kripto para üzerinden aldığı belirlendi. Hamza Turhan Ayberk’in ayrıca takip ettiği kişileri taciz ettiği, zaman zaman tehditlerde bulunduğu öğrenildi.