Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filipinler’de Karaya Vuran Balıklar İnsanları Şaşırttı !

Filipinler’de binlerce balığın toplu

Filipinler’de binlerce balığın toplu şekilde karaya vurduğu anlar görüntüleri izleyenleri hayrete düşürdü. Deniz’in yüzeyi balıklardan dolayı görünmez hale geldi ve bazı kişilerin yüzmeye çalıştığı görüldü. Filipinler’de bu olay şık yaşansada kimileri bu olayın depremin habercisi olduğunu söylüyor.

Filipinler’de deniz’de yaşanan görüntüler izleyicileri hayrete düşürdü. Milyonlarca balığın toplu bir şekilde karaya vurduğu görüldü. Olayı görüp şaşkına uğrayan Filipinliler, deniz kıyısına koşarak yaşanan olayı kayda aldılar. Bazı kişiler ise ellerine kova alarak balıkları toplamaya başladılar.

KIYI KENARI MİLYONLARCA BALIKLA DOLDU

Milyonlarca balığın kıyıya vurmasıyla deniz yüzeyi görünmez hale geldi ve bazı kişiler yüzmeye çalıştığı görüldü. Yaşanan bu sıradışı olayın neyden kaynaklandığını hakkında yetkililerden daha açıklama gelmedi. Deniz kenarında korkutucu manzaradan geriye sadece cep telefonları ile çekilen violar ve resimler kaldı.

 

DEPREMİN HABERCİSİ Mİ?

Filiphinler’de balıkların sürü ile karaya vurması sık yaşanan bir olay. Ancak kimileri tarafından yaşanan bu olay depremin habercisi olduğu söyleniyor.

Geçtiğimiz aylarda binlerce balığın karaya vurmasından yaklaşık 48 saat sonra bir deprem meydana gelmişti.