Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’tan, Al-Musrati İçin Yorum Yapan Beyaz TV’ye Suç Duyrusu!

Süper Lig devi Beşiktaş kulübü, devre arası transfer döneminde transfer ettiği Al-Musrati için Beyaz TV’de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Süper Lig devi Beşiktaş

Süper Lig devi Beşiktaş kulübü, devre arası transfer döneminde transfer ettiği Al-Musrati için Beyaz TV’de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Beşiktaş’ın konu hakkında yaptığı açıklama;

”Biz Beşiktaşız; Kurucularımızdan aldığımız terbiye, Baba Hakkı’nın adaleti, Süleyman Seba’nın çizdiği değerler manzumesi bizim anayasamızdır.

Beşiktaş JK spor sahalarında yenilse de yense de şerefiyle var olmuş, onurlu duruşuyla var olmaya devam edecektir. Fenerbahçe ile oynadığımız maça oyuncularımız bu şiarla çıkmış, şerefiyle oynamış, kazanan rakibinin elini skıp sahadan ayrılmıştır. Bundan sonra da hep böyle olacaktır.

Maçın 25. dakikasında istemeden yaptığı bir hareketle kırmızı kart gören futbolcumuz Al Musrati, üzüntüsünü maç sonunda tüm Beşiktaş camiasından özür dileyerek gösrtermiştir.

Beyaz TV isimli televizyon kanalında profesyonel futbolcumuz Al Musrati’nin transferi ve maçta gördüğü kırmızı kartla alakalı olarak gazetecilik ve yayıncılık etiğine sığmayan, açıkça suç teşkil eden ima ve ithamlarda bulunmuştur.

Kulübümüz yarın sabah konuyla ilgili olarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyrusunda bulunacaktır. Ayrıca RTÜK’e de gerekli  şikayet yapılacaktır.”

NELER YAŞANMIŞTI?

Süper Lig’in 34. haftasında oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş maçının ardından Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar’ın ”Al Musrati’nin Fenerbahçe maçında kendini attırma  olayını masum bulmuyorum” demişti, bir diğer yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı ise, ”Bahis! Benim hiç aklıma gelmemişti.” şeklinde karşılık vermişti.