Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD Başkanı Joe Biden’dan Gazze İçin Ramazan Ayı Açıklaması!

Amerika Birleşik Devleti (ABD) Başkanı Joe Biden, İsrail ve Hamas’ın arasındaki ateşkes görüşmesi hakkında yaptığı açıklamasında, İsrail devletinin Ramazan ayı boyunca Gazze’de eylemlerini durduracağını söyledi.

Amerika Birleşik Devleti (ABD)

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, İsrail ve Hamas’ın arasındaki ateşkes görüşmesi hakkında yaptığı açıklamasında, İsrail devletinin Ramazan ayı boyunca Gazze’de eylemlerini durduracağını söyledi.


İsrail 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye düzenlediği saldırılarda toplam 30 bin Filistinli can verirken, Amerika Birleşik Devleti Başkanı Joe Biden Gazze’de insani ara konusunda yaptığı açıklamasında ”İsrail, Ramazan ayı boyunca Gazze’deki eylemlerini durduracak.” dedi.

”ANLAŞMAYA VARDILAR”

ABD Başkanı Joe Biden, Amerikan NBC’ye verdiği röportajda; ”Ramazan yaklaşıyor ve İsrailliler rehineleri kurtarmamız için bize zaman tanımak amacıyla Ramazan ayı boyunca da faaliyette bulunmayacakları konusunda anlaşmaya vardılar.” ifadelerini kullandı.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden daha önceki yaptığı açıklamasında, ateşkes görüşmelerinin 4 Mart Pazartesi’ye kadar sonuçlanmasını umdukları bilgisini vermişti. Ateşkes görüşmeleri Mısır, Katar ve ABD‘li yetkililerin arabulucuğu ile Katar’ın başkenti Doha’da yürütülüyor.