Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Van Bronckhorst, “Bir Daha Stadyuma Gelmesinler”

VAN BRONCKHORST’TAN AÇIKLAMALAR

Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt maçının ardından açıklamlarda bulundu.

“GARİP DUGULAR”

“Garip duygular hissediyorum. İyi oynadık, gerçekten. Maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Maça ve oyuna bakınca, hak etmedik. Bir anlamda ders oldu, fırsatları gole çevirme konusunda.”

“KARİYERİNİN EN İYİ GECESİ”

“Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecesini oynadı. Oyuncularımla ilgili şikayet edeceğim bir durum yok. Skor istediğimiz bir skor değil. Her şeyimizi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidebiliriz.”

“DESTEK ÖNEMLİ”

“Evimizde oynadığımızda taraftarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Bize gerekiyorlar. İlk yarı, en iyi oyunumuzda. Oyunlarla ilgili şikayet edeceğim bir şey yok. Her şeylerini verdiler. Skordan bağımsız olarak destek önemli.”

“SATADYUMA GELMESİNLER”

“Öncelikle bu maçı analiz edeceğiz. Siz de stadyumdaydınız, skordan bağımsız olarak iyi bir Beşiktaş izlediğinizi düşünüyorum. Belki de en iyi oyunlarımızdan birisini oynadık. Frankfurt’tan daha fazla fırsat yakaladık. Skor olmadı sadece. Oyuncularımızın bugün en iyi performansımızı verdiğini düşünen varsa, tekrar stadyuma gelmesin.”

“G.SARAY İLE AN ÇOK PUAN TOPLAYANIZ”

“Beşiktaş geçen sezonu zor geçirdi. Biz iyi bir yoldayız, Galatasaray ile birlikte en çok puan alan takımların başında geliyoruz. Devam edeceğiz. Bu maçı kaybettik ama iyi oynadık. Taraftarımızı seviyorum. Her şeyini vermiş bir takımı ıslıklama güzel bir şey değil, zaten bunu hak etmediler. Umarım bu son olmuştur, son kez böyle bir şey duymuşumdur! Skordan bağımsız olarak umarım bir daha böyle ysanmaz!”

“LYON MAÇINDA DAHA İYİ OLACAĞIZ”

“Avrupa daha yüksek seviye. Frankfurt’u gördünüz, duran toplarda da iyiler. En ufak hata cezalandırıyor. Avrupa’da çok kolay goller yedik. Cesur oynadık, neredeyse tüm saha birebir oynadık. Akan ohyunda fırsat vermedik. Duran toplarda iyi olduklarını biliyorduk, üzücü olan şey buradan dol yememiz. Lyon maçında daha iyi olacağız.”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT