Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Arda Güler’den, Ancelotti’ye Rest, “İstemiyorsan Gideyim”

Real Madrid’de forma giyen genç yıldız Arda Güler, oynama süresi konusunda memnuniyetsizliği teknik direktör Carlo Ancelotti’ye iletti. Madrid derbisinde süre alamayan Arda Güler, Ancelotti’ye ‘İstemiyorsan gideyim!’ şeklinde bir çıkış yaptı. Arda’nın bu durumdan dolayı mutsuz olduğu ve eğer yakın gelecekte süre bulamazsa ayrılığı düşünebileceği belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon başında Real Madrid’e imza atan Arda Güler için şu sıralar işler pek yolunda gitmiyor. Madrid derbisinde son dakika golüyle 3 puanı kaçıran Real Madrid’de  maçta süre alamayan Arda Güler’in maçın ardından Carlo Ancelotti ile bir görüşme yaparak sert çıkıştığı iddia edildi.

“İSTEMİYORSANIZ, GİDEYİM”

Atletico Madrid – Real Madrid maçının ardından İspanya basınından Arda Güler’le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Defansa Central’in Real Madrid portalı olan Real Madrid Exlusivo’da yer alan habere göre Atletico Madrid deplasmanında süre alamadığı için çok mutsuz olan milli futbolcu maçın ardından İtalyan teknik adama gidip ‘eğer oynamayacaksam gideyim’ dedi.

Haberin devamında Arda’nın Mbappe’nin de yokluğunda süre alacak kapasitede olduğunu düşündüğünü ve ilerleyen dönemde de beklediği şansı bulamaması halinde devre arası transfer döneminde ayrılık ihtimalini değerlendirebileceği ifade edidldi.

BU SEZON ÜRETEMEDİ

Real Madrid’de forma giyen 19 yaşındaki milli futbolcumuz bu sezon Real madrid formasıyla 8 maçta toplam 257 dakika süre aldı. Arda’nın gol ya da asist katkısı bulunmuyor.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT