Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sedat Peker Parti Mi Kuruyor? Avukatının Kullandığı İfade Dikkat Çekti

Firari suç örgütü lideri

Firari suç örgütü lideri Sedat Peker’in siyasete atılarak yeni bir parti kuracağına yönelik iddia kamuoyunda geniş yankı uyandırdıç Konuyla ilgili açıklama yapan Peker’in avukarı Ersan Barkın, “Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan “Halkın Sesi Partisi” isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı. Barkın’ın kullandığı “şu an için” ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

Sedat Peker’in siyasete atılacağı, bir parti kurma hazırlığında ve çalışmalarında olduğuna yönelik iddialar uzun süredir gündemde. Bugüne kadar Peker cephesinden konu hakkında herhangi bir açıklama gelmemesi iddiaların doğru olduğuna yönelik yorumları da beraberinde getirmişti.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Sedat Peker’in avukatı olan Ersan Barkın ise bu konu hakkında sosyal medya X hesabından yaptığı açıklamada, “”Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker’in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan ‘Halkın Sesi Partisi’ isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Müvekklimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devlerin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir.” ifadelerini kullandı.