Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soylu, Bahçeli’nin Elini Öpmek İstedi, Bahçeli Nezaketle Engelledi

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin makam aracına yöneldiği sırada yanına gelen eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun yaptığı hareket büyük ses getirdi. Bahçeli elini öpmek için aracın içine eğilen Soylu’yu nezaketle engelleyerek “Estağfurullah” derken o anlar kameralara yansındı.

TBMM’nin açılışı ile birlikte siyasi arenada lider arasındaki diyologlar dikkat çekerken, en çok konuşulan anlardan biri MHP lideri Devlet Bahçeli ile eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Süleyman Soylu arasında yaşandı.

SOYLU’YU NEZAKETLE ENGELLEDİ

Devlet Bahçeli, makam aracına yöneldiği sırada yanına gelen Soylu kendisinin elini öpmek için harekete geçti. Ancak Bahçeli, Soylu’yu nezaketle engelleyerek, aralarında samimi bir vedaşlama yaşandı. “Bahçeli’nin, elini öpmeye çalışan Soylu’ya engel olduğu ve ‘Estağfurullah’ dediği” kameralara yansıyan anlar arasında yer aldı.

SICAK DİYALOG GENİŞ YANKI BULDU

Siyaset sahnesinde yaşanan bu dikkat çekici olay kamuoyunda büyük ligi uyandırırken, liderler arasındaki bu sıcak diyalog geniş yankı buldu.