Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Montella, “Avusturya’yı Yeneceğiz”

A Milli Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçı öncesi takımına seslendi.

A Milli Takımımızın teknik

A Milli Takımımız, 2 Temmuz Salı Salı günü saat 22.00’de Leipzig’de Avusturya ile son 16 tutunda karşı karşıya gelecek. Organizasyona ev sahipliği yapan Almanya’dan bile fazla seyirci stada çeken A Milli Takım, Leipzig’de yoğun taraftar desteği ile sahada olacak.

Avusturya maçı hakkında önemli açıklamalarda bulunan Montella, “Gruptan lider olarak çıkarak EURO 2024’e geldik. Bu daha önce yapılmamış tarihi bir başarı oldu. İkinci önemli hedef gruptan çıkmaktı. İki galibiyetle onu da başardık. Bu iki hedefi başardığımız için mutluyum. Buraya gelmeden önce büyük hedeflere küçük adımlarla gitmemiz gerektiğini söylemiştim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Yeni adım Avusturya maçı. Tek düşüncemiz buradan Berlin’e geçnek.” ifadelerini kullandı.

TAKIMA GÜVENÇİ TAM

Kamptaki aile ortamının kendisini mutlu ettiğini açıklayan Montella, “Geldiğinizde siz de görüyorsunuz burada gerçek bir aile ortamı var. Herkes takımın başarısını en ön plana koymuş durumda. Şimdi grup aşamasındaki oyunumuzun üzerine çıkmalıyız. Rakibimiz çok sert maçlar oynayarak buraya geldi. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu başarabilecek güçteyiz. Türk halkının bize olağanüstü desteği için de ayrıca teşekkür ediyorum.” sözlerini sarf etti.