Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merih Neden Bozkurt İşaret Yaptı? Maçtan Sonra Açıkladı!

A Milli Takım futbolcumuz Merih Demiral, dün akşam Avrupa Şampitonası son 16 turunda Avusturya’ya attığı gollerden sonra yaptığı bozkurt işareti dikkatlerden kaçmadı. Ancak yıldız oyuncu mücadeleden sonra neden bozkurt işareti yaptığı hakkında açıklamada bulundu. İşte detaylar…

A Milli Takım futbolcumuz

A Milli Takım futbolcumuz Merih Demiral, dün akşam Avrupa Şampitonası son 16 turunda Avusturya’ya attığı gollerden sonra yaptığı bozkurt işareti dikkatlerden kaçmadı. Ancak yıldız oyuncu mücadeleden sonra neden bozkurt işareti yaptığı hakkında açıklamada bulundu.

Avusturya maçında attığı gollerden sonra yaptığı sevinç hakkında konuşan Merih Demiral, “Türk olmaktan gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yqaptım. İnşallah yapmaya devam ederiz. Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim.” ifadelerini kullandı.

MAÇIN OYUNCUSU MERİH SEÇİLDİ

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda A Milli Takımımızın Leipzig’de oynadığı son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup etti. Mücadelede Milli Takımın iki golünü kaydeden Merih Demiral, maçın oyuncusu seçildi.

“TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Yaptığı gol sevinci hakkında açıklamalarda bulunan Merih Demiral, “Manası, gol sevincinde öyle yapmam tribünlerde de gördüm. Hepimiz Türküz, Türk olmaktan da gurur duyuyorum, bunu her seferinde belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. Gayet normal, Türk taraftarlarımız da bizimle gurur duyuyor. inşallah yapmaya devfam ederiz. Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim.” ifadelerini kullandı.