Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Ilıcalı’dan Transfer Sözleri

Fenerbahçe’nin yönetim kurulu üyesi

Fenerbahçe’nin yönetim kurulu üyesi Acun Ilıcalı, forvet transferi hakkında teknik direktör Jose Mourinho’nun istediği bir ismi getireceklerini söyledi. Samardzic’in transfer gündeminde olmadığını belirten Acun Ilıcalı, ” Hocamızın listesinin bir numarasını getiriyoruz. Daha bitmedi ama son aşamadayız.” dedi.

Acun Ilıcalı transfere dair, “Hocamızın listesinin bir numarasını getiriyoruz. Daha bitmedi ama son aşamadayız. Yine liste verdik. Yanlış anlamayın bu liste Fenerbahçe’nin scout ekibinin hepsinin şu anda Fenerbahçe’ye en uygun, en yıldız oyucular diye koyduğu liste ve mesela forvet için öyle isimlere ‘Hayır’ dedi ki şaşırdık kaldık. Neden ‘hayır’ diyor? Anlatıyor, diyor ki ‘Bu oyucu oyunun içinde değil. Gol atar mı atar. Bana oyunun içinde oyuncu lazım’. diyor. İsmini söylemek istemiyorum çünkü hiçbir futbolcu için değerlendirmeyi dışarıya karşı söylemek bize yakışmaz. Ama hocamızın kafasında bir plan var ve o plana uygun bir numaralı oyuncu inşallah geliyor. Başka bir mevkide yine bir plan var. O plana göre hızlı bir sol açık istiyor gibi düşün. Adam eksilten sol açık istiyor. Buna göre bir sol açık düşünüyor oraya da ona göre bir isim gelecek.” dedi.

“ÇOK TEKLİF VAR “

Acun Ilıcalı, “İrfan Can Kahveci ve Jayden Oosterwolde teklif aldılar. Oyuncularımıza birçok teklif geliyor. Ferdi için ısrarlı bir takım var. Net olarak söyleyeyim, başkanımız için Ferdi çok değerli. Ferdi gitmek istemezse biz Ferdi’yi satmayız. Tek bir şey bu büyüyü bozabilir. Ferdi gitmek istiyorum derse o zaman başkanımız o astronomik teklifi talep eder. 30 milyon euronun üzeri Ferdi için teklif gelebilecek bir miktar. Rekor olur. Ona rağmen Ferdi gitmek istemiyorum derse Ferdi gitmez. Teklif gelecek, bu normal. Kadroyu korumak çok büyük başarı. İsmail’i o kadar teklife rağmen takımda tutmamız lazım. Yapacağımız şey giderse daha iyisini bulup getirmek.” şeklinde konuştu.

 “3. FORVETİMİZ OLACAKTI”

Michy Batshuayi’yle ilgili olarak Ilıcalı, “Bu çok net bir durum, tartışılacak bir konu da değil. Batshuayi, Fenerbahçe’nin oyuncusuydu. Fenerbahçe istese Batshuayi’nin sözleşmesi bitmeden uzatırdı. Herkesin futbolda bir değeri var değil mi? Bizim için mümkün bir durum olması lazım. Baktığımız zaman Batshuayi, bizim zaten üçüncü forvetimiz olacaktı eğer kalsaydı. Şimdi düşünsenize; bir yıldız forvet getireceğiz, dünya markası Dzeko var, Batshuayi zaten bu sıralamada üçüncü oluyor. Üçüncü gördüğümüz futbolcu bizden ciddi bir para istemiş, biz de diyoruz ki, ‘Kusura bakma bu parayı sana veremiyoruz.’ Biz bunu vermeyince Batshuayi ‘ Tamam’ diyerek ‘Başka kulübe gideceğim’ dedi. Bunu da zaten menajeri net olarak Mario’ya söylüyor. Mario’nun cevabı da ‘Yolunuz açık olsun’ oluyor. Onun üzerine Batshuayi gidiyor’ dedi.

EDİN DZEKO KALMAK İSTİYOR

Acun Ilıcalı, Dzeko’yla ilgili olarak takımda kalmak istediğini söyledi. Ilıcalı Dzeko hakkında, “Şunu net olarak söylüyorum. Dzeko kalmak istiyor. Gayet mutlu. Çok kaliteli bir oyuncu biz de kalmasını istiyoruz hocamızda zaten memnun, o yüzden şu aşamada Dzeko kalıyor. Futbolda şunu unutmayalım ki; sen normal gezerken birisi gelir böyle astronomik bir şey verir, Dzeko’ya gider bir kulüp Arabistan’dan 30 milyon Euro getiri sonrası Başkanımızın takdiridir ona bir şey diyemem. Ama şu anda Dzeko mutlu, biz mutluyuz ve kalacak tabii ki.”dedi.

Samardzic ile ilgili olarak ise Ilıcalı, “Samardzic gündemimizde değil. Gündemimizde yok.” ifadelerini kullandı.