Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UEFA, Merih Demiral’ın Cezasını Açıkladı!

UEFA, A Milli takımda, Avusturya’ya karşı gol attıktan sonra bozkurt işareti yapan Merih Demiral’a 2 maçlık ceza verdi. İşte detaylar…

UEFA, A Milli takımda,

Geçriğimiz günlerde Avusturya’ya karşı oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu müsabakasında A Milli Takım’ın gollerini atan yıldız futbolcumuz Merih Demiral, sevincini eliyle bozkurt işareti yaparak göstermişti. Bu hareketi nedeniyle UEFA’nın soruşturma başlattığı futbolcumuz için verilen ceza belli oldu.

2 MAÇ CEZA

UEFA’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral’ın, genel davranış ilişkilerine uymadığı, temel nezaket ihlal ettiği, spor etkinliklerini sportif olmayan nitelikli gösteriler için kullandığı ve futbol sporunun itibarını zedelediği gerekçesiyle, kalabileceği toplam iki (2) UEFA milli takım müsabakalarından men edilmesine karar verilmiştir.”

TFF, CAS’A GİTTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merih Demiral’a verilen 2 maçlık cezanın iptali için CAS’a gitti. Milli futbolcu cezanın iptal olmaması durumunda çeyrek finalde karşılaşacağımız Hollanda maçı ve olası yarı final karşılaşmasında forma giyemeyecek.