Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dünya

Gazze’deki Soykırıma Karşı Çıkan ABD’li Asker Kendini Yaktı! İzle

İsrail’in Gazze’deki soykırımlarına karşı çıkan ABD Hava Kuvvetleri’nde görevli 25 yaşındaki Aaron Bushnell isimli asker İsrail’in Washington Büyükelçiliği önünde ateşe verdi. O anları saniye saniye kayıt eden ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bushnell, nefesi kesilene kadar “Filistin’e özgürlük” diye bağırdığı görüldü.

İsrail’in Gazze’deki soykırımlarına karşı çıkan ABD Hava Kuvvetleri’nde görevli 25 yaşındaki Aaron Bushnell isimli asker İsrail’in Washington Büyükelçiliği önünde ateşe verdi.

“BENİM EYLEMİM ÇOK DA BÜYÜK BİR ŞEY DEĞİL”

ABD Hava Kuvvetlerinde aktif olarak görev yapan 25 yaşındaki Aaron Bushnell isimli asker, İsrail’in Washington Büyükelçiliği’nin önüne giderek, “Şimdi oldukça şiddetli bir protesto düzenleyeceğim ancak Filistinlilerin işgalcilerin elinde yaşadıkları karşısında benim eylemim çok da büyük bir şey değil” ifadelerini kullandı.

“FİLİSTİN’E ÖZGÜRLÜK”

İsrail’in Washington Büyükelçiliğinin önüne geldiğinde üzerine benzin döken Bushnell kendini ateşe verdi. Ardından üst üste nefesi kesilene kadar “Filistin’e özgürlük” diye bağırdı.

“SİLAH DEĞİL YANGIN SÖNDÜRÜCÜYE İHTİYAÇ VAR”

Videoda Büyükelçilik polisi “Size yardımcı olabilir miyim?” dedikten sonra “Yere yat” dediği, diğer polisin de “Silaha değil yangın söndürücüye ihtiyaç var” dediği görülüyor.

Kendini ateşe veren kişinin, hastaneye kaldırıldığı ve ağır yaralı olduğundan dolayı durumunun kritik olduğu belirtildi.

DİĞER VİDEOLAR