Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filistinli 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Feryat Etti. “Çocukların Ne Suçu Var?”

Filistin’de yaşayan 13 yaşındaki

Filistin’de yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğu Arap ülkelerinden ve Müslüman ülkelerden yardım isteyerek, “Ben 13 yaşında bir çocuk… Su istiyor, gıda için burada konuşuyorum. Hiç bir yardımınız dokunmuyor.” dedi.

İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalar devam ederken, 13 yaşındaki Filistinli bir kız çocuğunun yaptığı konuşma yürek burktu. Kız çocuğu Arap ülkelerine seslenerek yardım istedi.

Dünya’nın gözü İsrailFilistin çatışmalarına çevrilmişken, 13 yaşındaki Filistinli bir kız çocuğu dünyaya seslendi. Kız çocuğu yaptığı konuşmada, “Arap ülkelerine, İslam ülkelerine sesleniyorum, hiç bir yardımınız dokunmuyor.” dedi

Çocukların ne suçu var diyen Filistinli kız çocuğu yaptığı konuşmada, “Eskiden beri acılar çektiğimizi ya da nasıl barış içinde yaşayabileceğimizi konuşuyordunuz. Şu anda da barış içinde yaşayamıyoruz. Daha fazla acı çekiyoruz. Ben 13 yaşında bir çocuk… Su istiyor, gıda için burada konuşuyor. Bir çocuk bu şekilde nasıl yaşayabilir? Ben de diğer çocuklar gibi yalnızca bir çocuğum. Ağlıyorum, ağlıyorum, ağlıyorum ama hiç bir gelişme göremiyorum. Ya ne yapsaydım? Yardım istiyorum. Arap ülkelerine, İslam ülkelerine sesleniyorum. Hiçbir yardımınız dokunmuyor. O çocuğu gördünüz. Suçu neydi? Çocukların suçu ne? Ağlamamız mı suç, yardım istememiz mi? Biz sadece bir çocuğuz…” dedi.