Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mansur Yavaş İstifa Mı Ediyor? Sessizliğini Bozdu!

son olarak CHP’nin Tüzük

son olarak CHP’nin Tüzük Kurultayı’nda yapacağı konuşmada kendisine son bir saat kalan haber verilmesine sitem eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den istifa edeceği ve yoluna bağımsız devam edeceği iddiası kamuoyunda büyük ses getirdi. Bazı basın yayın organlarında da yer alan istifa eddialarını yalanlayan Yavaş, “İftira-tezgah ve yalanla uğracak vaktim yok” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’nin Tüzük Kurultayı’nda yapacağı konuşmada kendisine son bir saat kala haber verilmesine sitem etmişti. Yavaş’ın Tüzük Kurultayı’ndaki tepkisinin ardından CHP’den ayrılacağı iddia edildi.

MAKALE İLE ORTAYA ÇIKTI

Milliyet yazarı Zafer Şahin, Mansur Yavaş’ın CHP ile köprüleri attığına dair bir yazı yazdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP’den ayrılarak 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı aday olacağını iddialarını yazan Şahin’e, Mansur Yavaş’tan cevap geldi.

“YALANLA UĞRAŞACAK VAKTİM YOK”

Mansur Yavaş Ekol TV’ye yapmış olduğu açıklamada, “İftira-tezgah ve yalanla uğraşacak vaktim yok.” dedi ve CHP ile köprüleri attığı iddialarını yalanladı.