Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Dursun Özbek’ten Eleştirilere Cevap !

DURSUN ÖZBEK’TEN AÇIKLAMALAR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

“REKOR GELİR ELDE ETTİK”

“Bu dönemde yaklaşık 5,5 Milyar TL’lik dönem sonu karına ulaşmış bulunuyoruz. Galatasaray tarihinde bu bir rekor. Yaklaşık 200 Milyon TL olan spor gelirleri, 2 Milyar TL üzerine çıktı. 17 Milyon Euro olan sponsorluk geliri 60 Milyon Euro’ya çıkmasıyla oluştu”

“BELGE YOK AMA ASKIYA ALDIK!”

“Kulübümüz 40’tan fazla kurumla işbirliği yapmıştır. Bunlar özel sözleşmelerdir. Sponsorluk sözleşmesine aykırı davranış veya tanıtım, sözleşmesinin tek taraflı anlamına gelir. Dün akşam yeni sponsorumuzla yaptığımız anlaşmayı askıya aldık. Elimizde bilgi ve belge olmamasına rağmen bu kararı aldık. Süreci takip ediyoruz. Kulübümüzün çıkarları için son kararı vereceğiz.”

“EKİM’DE KEMERBURGAZ’DAYIZ”

“Florya için ihaleye çıkacağız ve sonucunu bekleyeceğiz. Kemerburgaz Tesisleri’nde evet bir gecikme yaşadık, bu durumda üzgünüm. Sezon başı orada başlamayı planlıyorduk. İlk idmanı orda yaptık ama futbolcular açısında daha rahat olacağı için Florya’ya geçrik. Oradaki firma konkordato ilan etti ve işler durdu. Bu çalışmalar bitmek üzere. ‘Kemerburgaz hazır’ demeyi en çok ben istiyorum. Ekim ayında inşallah Kemerburgaz’a geçeceğiz. Orası bizim göz bebeğimiz olacak.”

“BABMIN OĞLU OLSA CEZASIZ KALMAZ”

“Son dönemde haksız şekilde eleştirildik, bu süreç yargıya intikal etti. Bir suçlu varsa, babamın oğlu bile olsa cezasız kalmayacak. Bu iddialar boş çıkarsa, bu suçlamalarda bulunanlar bu camiaya hesap vermeli. Temel amaç bu yönetim iş yapmaz hale getirmek. Çıkarımız olmadan, Galatasaray sevgisi ile bu göreve geldik. Sizler de bize inandınız. Rekor oyla bizi bu göreve layık gördünüz. Projelerimize yetki verdiniz. Bizi yapmak istediklerimizden alıkolmaya çalışanların Galatasaray’a verdiği zararı görmenizi istiyorum. Şeffaf olmaya, yapıcı eleştirinizi dinlemeye devam edeceğiz. Galatasaray kavgalardan çok çekti. Bunların hiçbiri camiamıza iyi gelmedi. Kalbi Galatasaray için atan herkesi sevmeye devam edeceğiz.”

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT