Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Mustafa, İHH’yı ziyaret etti

İSTANBUL, (DHA)- Filistin’in Ankara

İSTANBUL, (DHA)- Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Gazze’deki son durum ve İHH’nın çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. 

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, İHH Genel Merkezi’ne ziyarette bulunarak İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım ve vakıf yöneticileriyle görüştü. Görüşmede, İsrail’in Gazze’de devam eden saldırıları ve güncel durum konuşuldu. Büyükelçi Mustafa ziyarette, İsrail’in Gazze’de büyük zulümler işlediğini ifade ederek, işgalden yalnızca Filistin’de yaşayan Filistinlilerin değil, dünyanın dört bir yanındaki Filistinlilerin etkilendiğini belirtti. 

“FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DESTEK ÇALIŞMALARI YAPILMASI GEREKİYOR” 

Türkiye’de 800 kadar Filistinli öğrencinin eğitim aldığını ifade eden Büyükelçi Mustafa, İsrail’in saldırıları sebebiyle öğrencilere ailelerinden destek ulaşamadığını, öğrencilerin bir kısmının yakınlarını kaybettiğini, bir kısmının ise ailesinden haber alamadığını belirtti. Dünyanın farklı bölgelerindeki Filistinli öğrencilerin de benzer durumda olduğunu vurgulayan Mustafa, öğrencilere yönelik destek çalışmaları yapılması gerektiğini anlattı. 

İHH’YA VE BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR 

Büyükelçi Mustafa, Filistin’e yönelik insani yardım çalışmaları sebebiyle İHH’ya ve bağışçılarına teşekkür etti. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ise İHH olarak Filistin’e yönelik insani yardım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.