Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Feyyaz Uçar, Islıklı Tepkiler Sonrası Taraftara Seslendi

Beşiktaş Kulübü’nün Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Frankfurt yenilgisi sonrasında maçta tepki gören dutbolcuları için taraftar hakkında açıklamada bulundu.

Beşiktaş Kulübü'nün Futbol Şube

UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Alman temsilcisi Frankfurt’u konuk etti. Zorlu mücadele 3-1 Frankfurt lehine son buldu.

Mücadelenin ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar değerlendirmede bulundu.

Feyyaz Uçar açıklamasında; “Şansız bir gece. Belki son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık, farklı şeyler konuşuyor olurduk. Bütün oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Hocamızın serzenişlerini haklı bulduk. Islıklanacak ya da söz söylenecek çok az oyuncumuz vardı. Belki de yoktu. Biz Avrupa’nın yanı sıra lig için mücadele edeceğiz. O yüzden her oyuncuya ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

Feyyaz Uçar açıklamasının devamında, “Kaybedilmiş sadece bir 3 puan var bugün. Yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimiz var. Daha Ekim ayındayız. Uzun bir yol var ve bu yolu taraftarımızla birlikte yürüyeceğiz. İnşallah camiamızla birlikte güzel şeyler başaracağız.” ifadelerini kullandı.