Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Düzce Gölyaka’da 3 Araç Zincirleme Kazaya Karıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Düzce’de 2 otomobil ile 1 hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE 2 OTOMOBİL ZİNCİRLEME KAZAYA KARIŞTI

Kaza, saat 01.00 sıralarında Gölyaka bağlantı yolunun Düzce’den Gölyaka istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 81 FB 680 plakalı hafif ticari araç, karşı şeritten gelen 34 PL 5971 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak karşı şeritte ilerleyen başka bir otomobile çarpıp su kanalına uçtu.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağılık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, 81 FB 804 plakalı otomobilde bulunan Zehra Bülbül’ün olay olay yerinde hayatını kaybettiğini aynı araçta bulunan Beyzanur Bülbülün’ün ve diğer araçlardaki Eren Ozata, Ali Bülbül ve Samet Ali Kurt’un da yaralandığını belirledi. Araçlarda sıkışan yaralıları kurtaran ekipler ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına aldılar.

Zehra Bülbül’ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Düzce Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİĞER VİDEOLAR