Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İSRAİLE SERT SÖZLER !

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu savaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu savaş değil katliamdır. İsrail devlet gibi değil de örgüt gibi davranmaya devam ederse, örgüt muamelesi görmeye mahkumdur” dedi.

Ak Parti Grup Toplantısında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan İsrail’e sert sözlerle yüklendi.

https://geo.dailymotion.com/player/xz0y.html?video=x8oqmb3

☝️☝️☝️Konuşmanın tamamını yukarıdaki linke tıklayarak izleye bilirsiniz.☝️☝️☝️

SAVAŞIN DA BİR AHLAKI VAR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Son günlerde Filistin ve İsrail topraklarında yaşanan Golan tepelerine de yayılma eğilimi gösteren gelişmeleri, yine bu yaklaşımla takip ediyoruz. Bizim hem terörle mücadelemizde hem de bölgemizdeki tüm savaş ve çatışmalardaki tavrımız gayet açıktır. Sivillere yönelik hiç bir eylemi, sivil  yerleşim yerleri hedef alan hiç bir saldırıyı doğru bulmuyoruz. Savaşın da bir ahlakı olduğuna tarafların buna riayet etmesi gerektiğine inanıyoruz. Maalesef İsrail ve Gazze’deki çatışmalarda  bu ilke çok ağır bir şekilde ihlal edilmektedir. İsrail topraklarındaki sivillerin öldürülmesine açıkça karşı çıkıyoruz. Aynı şekilde Gazze’deki masumların hiç bir ayrım gözetilmeden sürekli bombardımana maruz bırakılarak katledilmelerini de asla kabul etmiyoruz” dedi.

“HER TÜRLÜ UTANÇ VERİCİ YÖNTEMLE YÜRÜTÜLEN BİR ÇATIŞMA SAVAŞ DEĞİL KATLİAMDIR”

Ayrıca Erdoğan, “Bir şehrin suyunu, elektriğini, giriş çıkışlarını kesip, alt yapısını çökerterek Camisinden, Kilisesine tüm ibadethanelerini okullarını yıkarak insanların en temel insani ihtiyaçlarına erişmesini engelleyerek içinde sivillerin yaşadığı binaları bombalarla yerle yeksan ederek velhasıl, her türlü utanç verici yöntemle yürütülen bir çatışma savaş değil katliamdır.” dedi.

“İSRAİL ÖRGÜT GİBİ DAVRANMAYA DEVAM EDERSE SONUNDA ÖRGÜT GİBİ MUAMESİ GÖRMEYE BAŞLAYACAĞINI UNUTMALIDIR.”

Erdoğan; “Sivil yerleşimleri bombalamak, sivil insanları kasten öldürmek, bölgeye yardım getiren araçları engellemek, üstelik bütün bunları maharet gibi sunmaya kalkmak devlet değil ancak örgüt refleksi olabilir. İsrail devlet gibi davranırsa sonunda örgüt gibi muamele görmeye başlayacağını unutmamalıdır.” dedi.