Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Gece Ansızın Gelebiliriz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,” Toplam 800 tona varan insanı yardım malzemesini bölgeye sevk ettik.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesini ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı Beştepe’de gerçekleştirildi ve 3 saat sürdü. Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın Açıklamaları

”Türkiye olarak sınırlarımız içinde değil, yurt dışında da zulme uğrayanların yayındayız. AFAD, Kızılay, TKA’yla ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşuyoruz. Türkiye’nin soydaş topluluklara yönelik hassasiyeti zirveye bizim dönemimizde çıkmıştır. İsral’in ahlaksız ve alçak saldırıları altında hayat mücadelesi veren Gazze halkına da bu anlayışla sahip çıkıyoruz. Toplam 800 tona varan insani yardım malzemesini bölgeye sevk ettik. İsrail, hastaneleri bombalayarak Gazzelilerin direniş azmini de kırmaya çalışıyo. Gazze’de bir vahşet, bin yıl önceki Haçlı işgalinde yaşananları aratmayan bir gaddarlık sergilenmektedir. İsrail yönetimi bir atışta iki ölü diyerek hamile kadınları doğmamış bebekleriyle katletmekle övünen bir cinnet halindedir. Hatanelerle ilgili ortaya iddiaların safsata olduğu ortaya çıktı. Güya medeni dünya İsrail’in hastanelere saldırılarını sessizce seyretti.

Gazze’de toplam 88 hastayı ülkemnize getirdik. Gazze’de mahsur kalan vatandaşlarımızın bir kısmının tahliyesini gerçekleştirdik. Diğerleri için çabamız sürüyor.”

Avrupalı Liderler Esir Alınmış Durumda

”İsrail işgal güçleri masumları katlediyor ama Avrupa’sında, Amerikasında hiçbir tepki dahi gelmiyor. Atom bombası atma tahdidi dahil modern savaş araçlarını kullanan İsrail insanlık vicdanı nezdinde de yargılanacaktır. İspanya gibi bir iki ülkeyi dışarıda bırakırsak Batılı kuruluşlar kulaklarını tıkadılar. Holokost utancı Avrupalı liderleri esir almış durumda. İsral ateşkes çağrısı dahil her türlü tepkiyi antisemitizm parantezine alarak boğmaya çalışıyor. İsral’in antisemitik yaftası vuramayacağı tek ülke Türkiye’dir. Bizim borcumuz yok onların hepsinin İsral’e borçları var. İsrail nükleer silaha olduğunu açıkca ikrar ediyor. Ama herhangi bir inceleme başlatılmıyor. Bugün İsrail’e ses çıkarmayanların yarın başka ülkelere söyleyecek hiçbir sözü olamaz. İsrail’in nükleer silahları meselesini unutturulmasına izin vermeyeceğiz.

Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör koridorunu Suriye2nin kuzeyine yaptığımız harekatlarla parçaladık. Bölücü terör örgütünü palazlandırma girişimlerini yakından takip ediyoruz. ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ ikazımız bugünde geçerlidir.”

Selden Etkilenenlere Destek Ödemesi Yapcağız

”Türkiye olarak iklim değişikliğine bağlı olarak tüm dünya gibi bizde olumsuz etkileniyoruz. Ülkemizi son bir iki gündür etkileyen sağanakyağış ve fırtınalarda 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 52 vatandaşımız yaralandı. 11 kişi için kayıp ihbarında bulunudu.

Devletimiz afetzede kardeşlerimizin yanındadır. Zarar tespit çalışmalarımız hızla tamamlandıktan sonra destek ödemelerini yapacağız.”