Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEÇEN LİDERDEN SAVAŞIN DURDURULMASI ÇAĞRISI

Hamas’ın Kassam Tugayları tarafından

Hamas’ın Kassam Tugayları tarafından ‘Aksa Tufanı’ adı altında başlattıkları saldırı sonrası karşılık veren İsrail Ordusu’na seslenen Çeçen Lideri Ramazan Kadirov “Savaşın durdurulması çağrısında bulunuyorum. Gerekirse ordumuz düzeni sağlamak ve sorun çıkaranlara karşı koymak için barış koruma güçleri olarak hareket etmeye hazır” dedi

Hamas‘ın 7 Ekim tarihinde ‘Aksa Tufanı‘ adı altında İsrail Ordusuna karşı başlattığı operasyonlar sonrasında hava harekatı ile karşılık veren İsrail Ordusu savaş ilan etmişti. Çıkan çatışmalar sonucunda 704 Filistinli hayatını kaybederken yaklaşık 4 bin Filistinli de yaralandı. Ölen İsraillilerin sayısı ise 900’ü geçti.

ÇEÇEN LİDER KADİROV SİVİLLERİN ÖLMESİN !

https://geo.dailymotion.com/player/xz0y.html?video=x8opnlb

☝️☝️☝️ açıklamayı yukarıdaki linke tıklayarak izleye bilirsiniz.☝️☝️☝️

Geçtiğimiz günlerde Çeçen Lider Ramazan Kadirov’dan Filistin’e destek açıklaması gelmişti. Kadirov yaptığı yeni açıklamasında; “Müslüman ülkelerin liderlerine sesleniyorum. Bir koalisyon oluşturun. Avrupa’yı ve tüm Batı’yı, militanları yok etme bahanesiyle sivilleri bombalamasını engelleyin.

Filistin’i destekliyoruz ve diğer çalışmaların aksine daha fazlasına dönüşebilecek bu savaşa karşıyız. ben bizzat İsrail’e gittim ve barışçıl heyetimiz ilk elden açık provokasyon girişimlerine maruz kaldı. Bu nedenle hem savaşın, hem de durumun her türlü tırmanmasının durdurulması çağrısında bulunuyorum. Gerekirse birimlerimiz düzeni sağlamak ve sorun çıkaranlara karşı koymak için barışı koruma güçleri olarak hareket etmeye hazırdır.” dedi.