Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Ali Yerlikaya: 21 İlde Düzenlenen SİBERGÖZ-26 Operasyonlarında 75 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 21 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-26” operasyonlarında 75 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, jandarma ekiplerince 21 ilde düzenlenen “SİBERGÖZ-26” operasyonlarında, bilişim sistemini kullanarak nitelikli hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği suçlarını işleyen 75 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

“SANAL DEVRİYELERİMİZ 7 GÜN 24 SAAT GÖREVLERİNİN BAŞINDA”

Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Kara Vatan’da olduğu gibi siber Vatan’da da sanal devriyelerimiz suç ve suçlularla mücadele etmek için 7 gün 24 saat görevlerinin başında” dedi.

OPERASYON 21 İLDE DÜZENLENDİ

Operasyon, Başsavcılıklar ve Jandarma ekiplerince, İstanbul, Tekirdağ, Kayseri, Bursa, Giresun, Gaziantep, Adıyaman, Muğla, Samsun, Mersin, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Hatay, İzmir, Denizli, Bolu, Antalya, Batman ve Kahramanmaraş’ta düzenlendi.

DİĞER VİDEOLAR