Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Afyonkarahisar’da Hemzemin Geçitteki Tır’a Tren Çarptı: 1 Yaralı

Afyonkarahisar’da hemzemin geçitten geçmek isteyen tıra tren çarptı. Tır sürücüsü yaralandı. Kaza anına ait görüntülerde bariyerin kapandığı için tırın ilerleyemediği görüldü.

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Ablak köyü yakınlarındaki hemzemin geçitten geçmek isteyen tıra tren çarptı. 1 kişi yaralandı.

TREN, HEMZEMİN GEÇİTTEN GEÇMEK İSTEYEN TIRIN DORSESİNE ÇARPTI

Kaza, İhsaniye ilçesine bağlı Ablak köyü yakınlarında bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. Eskişehir-Denizli seferi düzenleyen yolcu treni, hemzemin geçitten geçmek isteyen ancak bariyer kapandığı için geçemeyen S.E. idaresindeki tıra çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan tır sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

KAZA ANI BİR VATANDAŞIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Kaza anı saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, görüntülerde tırın hemzemin geçitten geçmek istediği esnada bariyerin kapandığı, bu nedenle geçemeyip dorse kısmının hemzemin geçitte kaldığı ve bu esnada trenin gelip dorseye çarparak tırı savurduğu görülüyor.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

DİĞER VİDEOLAR