Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Fatih Terim’den Hollanda Maçı Öncesi Flaş Açıklamalar!

Süper Lig’den Galatasaray ve A Milli Takımın eski teknik direktörü Fatih Terim, İtalyan gazetesi olan La Gazzetta dello Sport’a gündem hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

5- “RODRİ İLE AYNI SEVİYEDE”

“Hakan Çalhanoğlu ile özel bir ilişkim var. İlk milli maçını benimle oynadı. Bence o mükemmel bir kaptan ve Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından biri. Rodri ile kendi pozisyonundaki en iyi futbolcu.”

4- İTALYA BENİM İKİNCİ TAKIMIM”

“İtalya benim ikinci takımım. Sevgili arkadaşım Luciano Spalletti’nin mutlu olmasını isterdim ama bu futbol. Çok iyi bir teknik direktörünüz var. Bir sonraki turnuva farklı olacak.”

3- “ONU TÜM KALBİMLE DESTEKLİYORUM”

“Türkler iyisiyle kötüsüyle duygularını sonuna kadar yaşarlar. Kendisiyle iyi bir ilişkim var. Fiorentina ve Milan’ı çalıştırdım, o da benim doğduğum şehir olan Adana’daydı. Onu tüm kalbimle destekliyorum ve herkesin desteklemesi gerektiğini söylüyorum.”

2- ARDA GÜLER, KENAN, KEREM

“Türk Milli takımında en çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?” sorusuna Fatih Terim, “Arda Güler, Türk halkının gözdesi ve yapabileceklerinin sınırı yok. Ferdi, Kenan ve Kerem Aktürkoğlu Avrupa’da her takımda oynayabilir.”

1- “BİZ YETENEKLİYİZ”

“Türkiye, her turnuvada olması gereken bir milli takım. Her zaman renk getiriyoruz. Favori takımlar sıkıcı oynuyor ve biz yetenekliyiz.”

 

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT