Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

6 İlde Düzenlenen Operasyonlarda 6 Ayrı Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-9” operasyonlarında İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Diyarbakır ve Erzincan’da 6 ayrı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-9” operasyonlarında İzmir’de Hasan Keser, Manisa’da Ömer Çakır, Kayseri’de Barış Şengül (Yılanlar), Muğla’da Yakup Çabuk (Çabuklar), Diyarbakır’da Oğuz Sorguç (Yurtdışı Firar) ve Elazığ’da Necat Koç’un elebaşılığını yaptığı 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini, operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 54 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

“OPERASYONLARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin Bilmesini isterim ki, hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Organize suç örgütlerine karşı operasyonlarımız şafak sökerken de gün batarken de kararlılıkla devam edecek” dedi.

OPERASYONLARDA

Operasyonlarda, 12 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tüfek, uyuşturucu imalathanesi ve çok sayıda çek, senet ve nakit paraya el konuldu.

DİĞER VİDEOLAR