Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jose Mourinho’dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe kulübü Teknik Direktörü

Fenerbahçe kulübü Teknik Direktörü Jose Mourinho, idman öncesi basının sorularına cevap verdi. Portekizli teknik adam, sezon öncesi ve transfer gündemine dair bilgi paylaştı.

Fenerbahçe’nin sabah antrenmanı öncesi Jose Mourinho, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mourinho, milli takımdan dönen futbolcular ve transfer gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“HİÇ OLMADIĞIM KADAR MOTİVE HİSSEDİYORUM”

Mourinho, “Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Hiç olmadığım kadar motive hissediyorum. Çalışmalarımıza takımın yarısıyla başlayabildik sadece kolay değil. 2 hafta içerisinde de Şampiyonlar Ligi ön elemesi başlayacak. Biz elimizdeki oyuncularla çalışmamızı en iyi bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

“KULÜBÜN ŞARTLARI ÇOK İYİ”

Jose Mourinho, “Kariyerimdeki her çalıştığım kulüp benim için meydan okumaydı. Sorumluluklarımı biliyorum. Çok iyi bir şekilde karşılandım burada. Kulübün şartları çok iyi. Sportif direktörümüz çok iyi. Hedefimiz 35 milyon Fenerbahçe taraftarına özledikleri mutlulukları vermek” ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMALARI

“Başkanımız, yaklaşımı konusunda mesajını direkt bir şekilde verdi. Kulübün gelişmesini çok istiyor. Kulübün gelişmesi demek en iyi oyucularımızı satmamak demek. Bu konuda net mesajını verdi.”

“Benim için şu anda en öncelikli durum oyuncuların takımlarına geri dönmesi. Bugün Livakovic ve Szymanski ilk antrenmanlarına çıkacak. Çağlar Söyüncü ilk topla antremanına çıkacak. Tadic çarşamba günü dönecek. Biz transfer pazarında neler istediğimizi biliyoruz. Şampiyonlar Ligi maçları oynayacak olmak bize yardım etmiyor. Birçok takım 23’ünde Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamayacak. İlk oynayacak olduğumuz Lugano maçında en iyi durumumuzda olmayacağız ama evimizde oynayacağımız ikinci maçta taraftarımız tribünleri dolduracaktır.” dedi.