Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jose Mourinho’dan Cumhurbaşkan’ı Erdoğan’ı Üzecek Sözler!

A Milli Takımın, Hollanda

A Milli Takımın, Hollanda ile oynadığı mücadeleyi tribünden izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, mücadeleden sonra Ferdi Kadıoğlu’na Avrupa’ya transfer olması gerektiğini ifade etmişti. Erdoğan, “Ferdi’nin de istikbaliyle oynamamak lazım” demişti. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ise Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi düşünmüyor. İşte dtaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takımın Hollanda ile oynadığı maçı tribünden izledikten sonra yaptığı açıklamada, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun Avrupa’ya transfer olması gerektiğini söylemişti.

MOURİNHO: “TAKIMDA TUTMAK İSTİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından sonra bir açıklamada Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho’dan geldi. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe’nin Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yaptığı kampta basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, “Başkanımız kulübümüzün gelişmesini istiyor, geriye gitmesini istemiyor. Bu da en iyi oyuncuları elimizde tutmak, satmamak demek. En öncelikli durum, elimizdeki oyuncuların takıma geri dönmesi. Bu, adım adım olacak. Bugün Szymanski ve Livakovic ilk idmana çıkacak. Çağlar ilk kez topla çalışacak. Milli takımdakiler tatillerine başladı. Tadic çarşamba dönüyor. Tabii bu iyi sebepten, Türk Milli Takımı çok iyi iş çıkardığı için. Transfer pazarında neler istediğimizi biliyoruz. Transfer pazarı hareketli ve pek çok takım ön eleme oynayacak. İlk Luganomaçında muhtemelen en iyi durumda olmayacağız ama ikinci maçta taraftarlarımız kazanmamız için bize yardımcı olacak.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024)’te oynanan Hollanda – Türkiye maçına statta takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı ve, “Yani şimdi mesela bakıyorsun bir Ferdi Kadıoğlu’na, çok hırslı. Biz futbol oynadığımız zaman da hocamız bize derdi ki, ‘oğlum topu yiyeceksiniz’ Top yenir mi? Yiyeceksiniz.’ Yani bu ne demek? hırsını ortaya tam manasıyla koyacaksın. Şimdi mesela Ferdi’de bu var. O boyuyla Ferdi çok hırslı. Topu aldığı zaman, söktüğü zaman geriden forvete katılması çok çok sağlam. Şimdi onunla ilgili bazı rakamlar konuşuluyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ‘gidemez’ dedi. Ferdi’nin de istikbaliyle oynamamak lazım.” demişti.